sâmbătă, 2 aprilie 2011

Farse simple;

De ce am pus numele blog-ului "Farse-simple"?!:
Sa spunem ai chef  "de ceva" aventura, dar nu ai inspiratie si te arunci pe Google sa cauti niste idei de farse. Cauti si pan' la urma iti bagi ceva in ele... cauti, cauti si nu gasesti nimic simplu, cii doar farse, bine aranjate, in locuri gen lifturi, birouri, cladiri in care n-ai posibilitatea sa intri, ma rog.
Prin intermediul acestui blog, m-am gandit sa va ofer cateva idei de farse, ieftine si simple pe care le puteti face prin imprejurimile casei voastre individual sau cu prietenii.
Si ca sa nu o mai lalaim asa de mult, sa incepem:
1)  Fa treaba mare intr-o punga dupa care bag-o pe o clanta. Miresmele de carnati pe care i-ai mancat ieri la cina, o va imbata pe respectiva victima.
2)  Cumpara un carton dublex ( costa 2 lei ), este mare si deseneaza pe el ce vrei ( Penisuri, Echipe de fotbal ironizate, etc.) si lipiti-l pe o usa de apartament sau bloc.
3) Asta merge pe orice: Arunca cu apa, dupa care arunca cu funingine sau cu faina pe obiectul respectiv.
4) O stie toata lumea, da' merge si inca are haz: Suna pe cineva si spune-i ca este in direct la Tv, asta e doar o idee, formeaza-ti dinainte un pretext.
5) Pe trecerea de pieton leaga-te la sireturi, vei vedea ce moaca fac soferii.
6) Pe langa nariile nasului, dati cu apa, apoi pune faina. ( sa para ca ai fii tras pe nas ). Apoi treci pe langa niste politisti, razand.
7) Fa-ti ID-uri de messenger si pacaleste-i pe fraierii virgini care isi cauta perechea.
8) Se intampla destul de des, sa mergi pe strada si sa dai de cate o matza sau de cate un caine linisat cu borsu' pe afara. Ia-l frumos, ( sunt de obicei pe sosea, ca-i calca masiniile, eu ma duc noaptea cand trec masinile rar, si ii iau cu o lopata ceva...), apoi ii bag intr-o cutie, pe care urmeaza sa o decorez foarte frumos. O las la usa cuiva, bat si am fugit. Oare ce fata va avea victima cand va vedea un cadavru de caine dragalas?
9) Lasa la usa plicuri cu amenintari, dar revino peste cateva zile / saptamani / luni cu un mesaj linistitor gen: totul a fost o gluma, mare atentie, la aceasta farsa:
-Folositi manusi tot timpul si cand scrieti mesajul, si cand il lasati. ( sa nu fie luate amprente )
-Aveti grija sa nu va vada nimeni cand lasati plicul.
-Indiferent ca nu-i nimeni in zona, acoperiti-va moaca cat mai mult cu putinta.
-In caz ca nu stiti, plicul are timbru, iar pe spate se scrie Expeditor (adica de unde vine plicul) si Destinatar ( adica unde tre sa ajunga ): Puneti Expeditor fals si Destinatar adevarat, adica chiar apartamentul victimei.
Pentru a nu avea probleme respectati regulile pe care vi le-am precizat mai sus. - va spun din propria experienta.
10) Lasa la o usa un plic, gen: Ati castigat marele premiu de 500.000, iar in plin bagati hartii de caiet false.
11) Nu o poti numii farsa, dar lumea se uita la tine extrem de mirata:
-Vara cand sunt 35 de grade afara, imbracate de iarna: manusi, caciula, geaca, bocanci, fular -dute in magazine si prefate ca tie frig si cumparati ciocolata calda.
-Iarna cand sunt -10 grade dezbracate si ramai in chiloti, dupa care defileaza pe strada, cautand inghetata ( test de rezistenta ).

Atat pentru moment. Vreau sa va spun ca tot ce e scris mai sus este incercat chiar de mine. Totul merge si e foarte simplu. Daca blog-ul acesta va avea succes, va promit ca o sa revin cu si mai multe farse. Pana atunci: va rog scuzatimi greselile gramaticale si cacofoniile. Bafta la farse !

Un comentariu: